fbpx

gratis verzenden NL / BE     achteraf betalen    30 dagen bedenktijd     2 jaar garantieWebshopkeurmerk

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk erg vervelend als je een klacht hebt over onze dienstverlening of producten. Wij willen je graag verder helpen en een passende oplossing bieden.

Bij voorkeur ontvangen wij je klacht per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l. Per post, telefonisch of Whatsapp mag natuurlijk ook. Onze gegevens:

Postadres: Meester Kunstweg 53, 7671 ED Vriezenveen
Telefoonnummer: +31 6 577 94 221 

Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en deze proberen naar ieders tevredenheid op te lossen.
Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


© Draagstijl.nl 2019 - alle rechten voorbehouden