fbpx

gratis verzenden NL / BE     achteraf betalen    30 dagen bedenktijd     2 jaar garantieWebshopkeurmerk

Over ons

Je kent het misschien wel als het om een tas gaat, als het nog niet uit elkaar valt dan kan het nog even mee. Ik kan mijn spulletjes nog kwijt, de laptop past er nog in. Dat je tas dan steeds meer op een ladeblok gaat lijken is dan bijzaak.

Dan komt het moment dat het dan echt niet meer kan, de tas valt uit elkaar. Eerst maar even het internet afstruinen. En dan begint het… Alles wat je mooi vindt ligt net iets buiten het budget, is net niet goed genoeg afgewerkt, is eenhapsworst, niet van leer, niet bijzonder genoeg, past niet, verkeerde kleur. Dan begint vaak een lange zoektocht.

Jij wilt natuurlijk het beste voor je spullen, met name voor je laptop. Ik verlies mijzelf dan altijd op het internet, zie veel, vergelijk veel, kom dan links en rechts op wat andere artikelen terecht en met een beetje pech begin je de volgende dag weer opnieuw. 

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte laptoptas, niet te groot, goed afgewerkt en mooi, kreeg ik de indruk dat er geen online winkel was voor leren tassen voornamelijk gericht op zakelijk gebruik. Wel veel webshops die veel aanbieden, met name veel van hetzelfde en het mooie vaak erg duur. Dat heeft mij aan het denken gezet waarna ik vervolgens flink ben gaan zoeken naar mooie leren werktassen. In deze webshop vind je deze selectie.

Een leren werktas is iets persoonlijks, het moet bij je passen, het liefst wat anders dan anders. Maar dan ook graag betaalbaar en van goede kwaliteit. In mijn webshop is een speciale selectie van leren werktassen te vinden waaronder laptoptassen, aktetassen, reistassen, messenger bags en damestassen met daarnaast voornamelijk bijpassende leren artikelen. Stuk voor stuk van kwaliteitsleer en zo veel mogelijk anders.

Dit doe ik met de klant als middelpunt waarbij openheid, eerlijkheid, kwaliteit belangrijke begrippen zijn. Het uitgangspunt is dan ook dat de klant altijd met een goed gevoel de webshop verlaat.

Graag tot ziens in mijn webshop.

Met de hartelijke groeten,

Richard Mulder

Tel: +31 6 577 942 21
Meester Kunstweg 53
7671 ED Vriezenveen


© Draagstijl.nl 2019 - alle rechten voorbehouden