fbpx

gratis verzenden NL / BE     achteraf betalen    30 dagen bedenktijd     2 jaar garantieWebshopkeurmerk

Verzenden

Verzenden is altijd gratis mits anders vermeld.
Wij verzenden nu alleen nog in Nederland, België en Duitsland gratis. Voor verzendkosten naar ander landen neem contact met ons op.

Wanneer een artikel op voorraad is dan wordt deze, mits besteld op werkdagen voor 16:00 uur, direct verzonden. In de meeste gevallen ontvangt u dan de volgende dag uw bestelling. Hierbij zijn wij wel afhankelijk van PostNL. Bestellingen in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

 Nadat Draagstijl.nl uw bestelling aanbiedt bij PostNL ontvangt u van ons een e-mail met daarin een track & trace code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen, via de website van PostNL en de app krijgt u op reguliere werkdagen een tijdsvenster te zien waarbinnen uw pakketje wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u, wanneer u zich aanmeldt bij PostNL, ook makkelijk een her levering plannen wanneer u toch per abuis niet aanwezig bent. 

Het pakketje wordt door PostNL 2 x bij u aangeboden, ook op zaterdag. Bij afwezigheid kan uw pakket ook afgeleverd worden bij de buren. Mocht dit na de 2e levering ook niet lukken dan kunt u uw pakket binnen 3 weken afhalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Hiervoor laat de bezorgen ook een notitie achter in uw brievenbus.


© Draagstijl.nl 2019 - alle rechten voorbehouden